JYP FC etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Jyväskylä ja pelattava sarja Harraste. Joukkueeseen kuuluu 25 jäsentä ja kalenterissa on 1 tulevaa treeniä tai peliä.

JYP FC:n sählyvuoro kaipaa uusia pelaajia ja tuoreita kasvoja mukaan. Pelaajien taitotaso vuorolla on laidasta laitaan, pääasia on että sinultakin löytyy sopivan rento ja asiallinen asenne sähläilyyn. Aktiivisia pelaajia tietysti kaivataan, mutta myös satunnaisia kävijöitä olisi mukava saada lisää. Vuoro on alunperin perustettu JYP Fan Clubin nimellä, mutta mukaan mahtuu vaikka jääkiekkokaan ei kiinnostaisi.

Pelaamme Graniitissa talvivuorolla taas sunnuntaisin klo 12-13, ampumaradan sählykaukalossa. Tervetuloa mukaan! Vuoromaksu 4 €.

Vastaan mielelläni, jos kaipaat lisätietoja!

terv. Janne N.
jtniem(miuku)gmail(piste)com
040-7718972

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 5 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
JYP FC: kokoonpano